Welhaven Entreprenør AS

Welhaven Entreprenør AS - Om Oss

Gruppebilde
Welhaven Entreprenør et en tverrfaglig bedrift med fokus på kundens behov og ønske. Vi yter god service og godt håndverk. Bedriften har alle faggrupper og tar på oss alt fra små service oppdrag for private til større oppdrag på næringsbygg. Vi teller totalt 20 Ansatte innen for flere fag felt. Vi har alle godkjenninger for El arbeide og Rørlegger arbeide. Vi står klare for og kunne ta imot din bestilling og tilbyr faste priser på oppdrag. Vi har lang erfaring og mange kompetente medarbeidere.

Elektriker
- Welhaven Entreprenør AS har 10 elektrikere som utfører store og små oppdrag med fokus på kvalitet og punktlighet. Ønsker du en total renovering av sitt EL anlegg eller ny installasjon i boligen du skal bygge. Fornye ditt sikringsskap med automatsikringer, eller bare sette opp en ekstra stikkontakt, så kan vi i Welhaven Entreprenør AS hjelpe deg. Welhaven Entreprenør AS er medlems bedrift i Norgeseliten.

Rørlegger
- Welhaven Entreprenør As tilbyr kvalifiserte rørleggere til små og store jobber, enten det er montering av nytt servantbatteri eller nytt og komplett rørsystem i din bolig eller baderom. Welhaven Entreprenør er Medlem av Rørkjøp som stiller krav til høy faglig kompetanse og gode produkter fra anerkjente leverandører.

Baderom
- Oppussing av baderom omhandler mange håndverksgrupper som skal koordinere og komme inn på riktig tidspunkt slik at oppussingen har den fremdriften som ønskes.
Vi sørger for at oppussingen av ditt baderom blir håndtert på riktig måte fra A-Å.
I Welhaven Entreprenør AS har vi alle arbeidsgrupper som trengs for renovering av bad.
Det gjelder:

Les artikkel om oss i Fagrådet for våtrom HER

Totalt Leverandør
Ved nybygg, tilbygg, renovering av gamle hus og tilsvarende arbeid er det er stor utfordring å komme i kontakt og knytte til seg alle de håndtverksgrupper som behøves til et slikt prosjekt. Vi i Welhaven Entreprenør AS har som mål og gjøre kundens prosjekt til en positiv opplevelse, enten det gjelder renovering av et baderom eller bygging av en enebolig. I tillegg til faggrupper som er en del av Welhaven Entreprenør har vi gode samarbeidspartnere.

Vi er totalleverandør og utfører/formidler blandt annet:
Leif Welhaven Løchen
Elektriker
epost: leif(at)welhavenentreprenor.no)
Telefon: 91 87 20 01
Truls Woldum
Rørlegger
epost: truls(at)welhavenentreprenor.no
Telefon: 40 46 33 30
ADRESSE:

Welhaven Entreprenør AS
Kjennergrinda 2
3420 LIERSKOGEN
Org.nr: 998 016 304

KONTAKT:

Tlf: 91 87 20 01
E-post: post(at)welhavenentreprenor.no

Copyright © 2018 Welhaven Entreprenør AS Web-design: Din startside